Για την παλαιότερη δήλωσή του που είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων σχετικά με τις 4.000 με τις οποίες έχει βρεθεί ερωτικά μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται συνέντευξη του μοντέλου στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε πως θέλει να γίνει μπαμπάς. «Αγαπάω πολύ τα παιδιά» σημείωσε.

«Αν το πάρουμε σαν μία αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, εάν το πάρουμε ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί τότε ναι μετανιώνω», ξεκαθάρισε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του. «Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω και λογικά να το δεις το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί. Επομένως εάν το πάρουμε σοβαρά μετανιώνω 100%».

Το 2017 ο Γιάννης Σπαλιάρας σε άλλη συνέντευξή του είχε απαντήσει με χιούμορ στην ερώτηση δημοσιογράφου για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει βρεθεί στο κρεβάτι λέγοντας: «Εντάξει ρε παιδιά, 4.000 είπα, έξι εκατομμύρια είναι οι γυναίκες στην Ελλάδα, έχω αφήσει κιόλας».