Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς το πρωί της Δευτέρας (14/02) και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου όσο και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος του μπήκε στο νοσοκομείο. «Πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στη Ναύπακτο για να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Όταν χωρίσαμε με την Φωτεινή ήταν η ευκαιρία να φύγω από την Αθήνα. Η απόφαση να έρθω στη Ναύπακτο με το παιδί ήταν πολύ εύκολη. Ήταν καλύτερα να ζει εδώ παρά κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Έχω την ευκαιρία λόγω της δουλειάς μου να έχω πολύ χρόνο να του αφιερώνω. Τόσο εγώ όσο και η μητέρα του Θανάση είμαστε άνθρωποι που θέλουμε το καλό του παιδιού αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς» είπε στην συνέχεια ο μουσικός και πρόσθεσε: «Μια χαρά μπορούν και οι μπαμπάδες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Αν μου το έπαιρνες αυτό, θα ήταν σαν να με σκότωνες. Ήθελα πάντα να γίνω πατέρας απλά είχα την εντύπωση ότι το σύμπαν και ο Θεός δεν ήθελαν. Τελικά δεν είχα δίκιο».

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές – «Ακόμα και σήμερα βλέπω εφιάλτες»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην συνέχεια εξομολογήθηκε πόσο δύσκολα πέρασε όταν ο γιος του, Θανάσης μπήκε στο νοσοκομείο. «Όταν ο Θανάσης νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο νοσοκομείο έχασα χρόνια από τη ζωή μου. Πέρασα διάστημα που δεν ήμουν καλά. Ακόμα και σήμερα βλέπω εφιάλτες ότι κάτι κακό συμβαίνει στο παιδί. Αυτό έγινε και χθες» τόνισε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.