Για τις σχέσεις και την σωστή επικοινωνία ενός ζευγαριού μίλησε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε αρχικά, για το πόσο έχουν αλλάξει οι σχέσεις με την πάροδο των χρόνων.

«Στη γενιά των γονιών μου, οι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στις σχέσεις τους. Είχαν περισσότερη ανεκτικότητα και θέληση να προσπαθήσουν. Εγώ πιστεύω ότι ανήκω σε μία γενιά που δεν προσπαθεί και δυσκολεύεται, θέλει πίεση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ίδια, αναφέρει πως διατηρούσε πάντα τη ρομαντική της φύση και περίμενε τον «πρίγκιπα με το άσπρο άλογο», με αποτέλεσμα συχνά να απογοητεύεται από τις επιλογές της.

«Σαν παιδί πίστευα ότι θα έρθει. Στη συνέχεια, όμως ξέφυγα από αυτό μέσα από τις εμπειρίες μου. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε πολύ να κοιτάξω εμένα. Γιατί έκανα αυτές τις επιλογές, γιατί είχα αυτή τη συμπεριφορά, γιατί πχ θύμωνα, όταν ο άνθρωπος απέναντί μου δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι είναι, ενώ από μόνη μου εγώ του είχα προσδώσει ένα χαρακτηριστικό» δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως με την επιλογή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ως σύζυγό της, νιώθει απόλυτη ασφάλεια και έχει βρει πλέον, την ευτυχία στη ζωή της.