Το όνομα του Μανούσου Μανουσάκη είναι συνδεδεμένο με τους απαγορευμένους έρωτες αφού αυτοί κυριαρχούν στις σειρές που σκηνοθετεί. Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/11) ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και εξήγησε γιατί επιλέγει ως θέμα τους απαγορευμένους έρωτας και αποκάλυψε την πρόταση που είχε.

«Ο απαγορευμένος έρωτας είναι το όχημα για να εκφράσεις μια ιδέα, για να την εκλαϊκεύσεις και να μπορέσεις να την επικοινωνήσεις με τον κόσμο» εξήγησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

«Πρόσφατα μου πρότειναν να κάνω σειρά για έναν έρωτα μεταξύ ενός εμβολιασμένου και μιας μη εμβολιασμένης. Νομίζω ότι τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες», είπε στην συνέχεια ο σκηνοθέτης.

«Ο εμβολιασμός δεν είναι κάτι που διαπραγματεύομαι»

Ο Μανούσος Μανουσάκης, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε «φανατικά εμβολιασμένος» και δέχθηκε αρνητική κριτική από μερίδα του κοινού καθώς πήρε σαφή θέση υπέρ του εμβολιασμού δημόσια.

«Το πιστεύω. Αν πιστεύω κάτι να μη βγω μπροστά να το πω; Δεν είναι κάτι που διαπραγματεύομαι. Έκανα πρόσφατα και την τρίτη δόση. Είναι χρέος μας σε αυτή την κρίση, αυτόν τον πόλεμο που περνάμε, να πάρουμε θέση. Πώς παίρνει θέση ένα σωρό άλλος κόσμος και λέει ένα σωρό άλλα πράγματα που δεν θα τα χαρακτηρίσω» υπογράμμισε ο Μανούσος Μανουσάκης.