Εντύπωση προκαλούν δηλώσεις της Μπιγιονσέ. Η εκρηκτική τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει πάει στη ζωή της με άλλον άνδρα εκτός από τον σύζυγό της.

Παρά το ότι πρόκειται για μια από τις πιο σέξι γυναίκες της σόουμπιζ, με εμφάνιση που… ανάβει φωτιές στα αρσενικά, η ίδια τονίζει ότι αυτό που δείχνει δε συνάδει με την πραγματικότητα και δη με την απειρία της.

«Ο κόσμος θα ξαφνιαζόταν με την έλλειψη της εμπειρίας μου», αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό LA Confidential. Προχωρώντας και σε άλλες αποκαλύψεις, τόνισε ότι «όταν ήμουν 12 ή 13 είχα το πρώτο αγόρι και έμεινε μέχρι τα 17 μου. Για εκείνη την ηλικία αυτός ήταν μεγάλος δεσμός. Πάντα ήμουν πιστή και πολύ περισσότερο ώριμη».

Όταν η κουβέντα ήρθε στον Jay Z, εξέπληξε κόσμο. «Παρά το ότι ήμουν πολύ νέα [στην προηγούμενη σχέση μου δηλαδή] δεν ζούσαμε μαζί και δεν είχαμε…. Ξέρεις! Αυτή, όμως ήταν η μόνη μου εμπειρία με άντρα και από τότε είχα μόνο έναν σύντροφο στη ζωή μου –τον Jay». Κοινώς, αφού με τον πρώτο… δεν ολοκλήρωσε, ο μοναδικός άνδρας με τον οποίο είχε σεξουαλικές επαφές ήταν ο σύζυγος της και πατέρας της κόρης της, Jay Z. Τουλάχιστον, αυτό υποστήριξε…