Η αναζήτηση του ελιξίριου της νεότητας, του γονιδίου της αέναης ομορφιάς και της τελειότητας των χαρακτηριστικών ενός προσώπου οδήγησαν με τη «βοήθεια» της πλαστική χειρουργικής ορισμένους ανθρώπους σε… (πώς να το πούμε τώρα;) μερικές υπερβολές!

Και όπως όλοι κόβουμε ταχύτητα στη θέα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος, προκειμένου να δούμε προσεκτικά τι συνέβη, έτσι «χαζεύουμε» και τα… σαν-να σώθηκαν-από-σύγκρουση-αυτοκινήτων-αποτελέσματα στο πρόσωπο ορισμένων ανθρώπων, που απλά… έχασαν το μέτρο!

Η Hang Mioku από την Κορέα, εθίστηκε στις πλαστικές επεμβάσεις σε τέτοιο βαθμό, που έκανε μόνη της ενέσεις στο πρόσωπό της με… μαγειρικό λάδι! Οι γιατροί αρνούνταν πλέον να την εγχειρήσουν, ωστόσο η ίδια κατάφερε να βρει έναν, ο οποίος όχι μόνο δέχτηκε να της κάνει ενέσεις σιλικόνης, αλλά της έδωσε και το προσωπικό της βαλιτσάκι, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να τις κάνει μόνη της!

Τη Jocelyn Wildenstein είναι πολύ πιθανό να την έχετε ακουστά. Είναι παγκοσμίως γνωστή ως η «γυναίκα-γάτα». Πρώην σύζυγος του πάμπλουτου επιχειρηματία Alec Wildenstein, η Jocelyn είχε μια ιδιαίτερη αγάπη στα άγρια ζώα. Έτσι, όταν χώρισε από το σύζυγό της… αποφάσισε να μεταμορφωθεί…

Η Jackie Stallone (κάτι σας λέει το όνομά της ε;) είναι η μητέρα του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, Sylvester Stallone… και όπως και ο γιος της δοκίμασε τις «χαρές» της αναζήτησης της νεότητας!

Η αδερφή του διάσημου μόδιστρου Gianni Versace, Donatella, τα πάει πολύ καλά με το σχέδιο μόδας… αλλά όταν σκεφτόταν τι θα κάνει στο πρόσωπό της μάλλον… δεν είχε και πολύ έμπνευση!

Ο κωμικός ηθοποιός Scott Thompson, είναι γνωστός ως «Carrot Top» και δημοφιλής για την ιδιαίτερη κουπ στα μαλλιά του και πλέον… όχι μόνο γι’ αυτό!