Νέες γυμνές φωτογραφίες της Μαντόνα σε νεαρή ηλικία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, καθώς πρόκειται να βγουν στο «σφυρί».

Πρόκειται για λήψεις που πραγματοποιήθηκαν όταν η τότε άσημη Μαντόνα φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Michigan και ήταν μόλις 18 χρονών. Μόλις 10 δολάρια πλήρωσε ο φωτογράφος Herman Kulkens για να φωτογραφήσει γυμνή τη γυναίκα που έμελε να γίνει η απόλυτη ποπ σταρ.

Οι φωτογραφίες είχαν περάσει στην κατοχή του ιδρυτή του Penthouse, Bob Guccione ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2010. Σήμερα ανήκουν στον Jeremy Frommer που αγόρασε την περιουσία του Guccione από τους πιστωτές. Μαζί με συνεργάτες του, έψαξαν μέσα στα αντικείμενα του Guccione και βρήκαν άγνωστες φωτογραφίες πλήθος διασήμων.

Τώρα, ο Jeremy Frommer αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί» τις φωτογραφίες της Μαντόνα σε δημοπρασία που διοργανώνεται στις 9 Νοεμβρίου. Μιλώντας στη Daily Mail, δήλωσε: «Θα πωλούνται 21 σλάιντς των 35 χιλιοστών, από τα οποία μόνο τα 6 έχουν δημοσιευτεί ποτέ».

«Το πιο τρελό είναι ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το μυστηριώδες κορίτσι, τα μαλλιά του οποίου βουρτσίζει η Μαντόνα», σημείωσε αναφερόμενος στη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω…