Καλεσμένη στο «Όλα» βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη κι έδωσε τη δική της απάντηση στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά, ενώ περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία της στον ΑΝΤ1 όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκπομπή, μάλιστα, ξεκίνησε με την Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 να κάθεται στην καρέκλα του οικοδεσπότη της εκπομπής και όχι σε αυτή του καλεσμένου και να συνομιλεί με τον Βαγγέλη Περρή για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά:

«Ξέρεις Βαγγέλη, ο Νίκος Μουτσινάς με βοήθησε σε αυτό που κάνω σήμερα (σ.σ. το να παρουσιάσει το «ΟΛΑ»). Έχω να πω ότι είχε δίκιο, ότι η αλήθεια δεν με αντέχω ούτε εγώ που μιλάω τόσο πολύ. Κάνω έκκληση στον φίλο Νίκο να με διδάξει. Θα το κάνω σωστά και θα είμαι πολύ καλή μαθήτρια», ενώ πρόσθεσε: «Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Νίκο, αλλά τελικά μάλλον υπάρχει. Τώρα πειράζει που εγώ το απολαμβάνω και μας βγαίνει σε καλό;».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Γκαγκάκη, αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή που αντιμετώπισε στον ΑΝΤ1, τα τελευταία χρόνια:

«Έχω περάσει δύσκολες μέρες στον ΑΝΤ1. Αν θες να σου πω για το τηλεοπτικό μέρος της δουλειάς μου, φαντάζομαι θα έχω περάσει και δυσκολότερα, αλλά θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ανακοινώθηκε στους ιδίους ότι θα παρουσιάσουν μαζί το δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Έλλη Στάη. […] Νομίζω ότι αυτό ξεπερνούσε τα πάντα! Δεν θα ξεχάσω τη δική τους αντίδραση και το πώς έπρεπε να διαχειριστούμε όλα αυτά που έγραφαν όλοι. Η δυσκολότερη στιγμή ήταν αυτή, καταλαβαίνετε…».