Δεν φαίνεται να διανύει και την καλύτερη περίοδο της σχέσης του με τη Νάντια Μπουλέ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μάλιστα απαθανατίστηκε προ ημερών να κάνει σόλο μίνι διακοπές στην Χαλκιδική μαζί με φίλους, μην έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα που μονοπωλούσε μέχρι πρότινος τις μέρες και τις νύχτες του.

Τι πραγματικά συμβαίνει και αν όντως δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού, ποιος ο ρόλος μιας άλλης γυναίκας στη ζωή του;

Βράδυ σε ένα από τα πιο in clubs στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, το Angel και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την παρέα του εμφανίζονται στον χώρο. Δείχνει αρκετά ευδιάθετος και παραγγέλνει ποτό ενώ φαίνεται να απολαμβάνει με τη μουσική που ακούει από τα dexx του dj.

Κάποια στιγμή και ενώ συνομιλεί με τους φίλους του τον πλησιάζει μία κοπέλα η οποία χωρίς να χάσει χρόνο αρχίζει να τον φλερτάρει, στην αρχή διακριτικά και ύστερα πιο έντονα. Εκείνος πάλι, δεν έδειξε να συγκινείται και ιδιαίτερα.

Άλλωστε, ακόμα το τοπίο σε σχέση με τη Νάντια Μπουλέ είναι πράγματι πολύ μπερδεμένο και κανείς δεν γνωρίζει, ούτε καν ο ίδιος πώς πρόκειται να εξελιχθούν τα πράγματα.

Πηγή: People