Ο Τομ Κρουζ και η Άνα ντε Άρμας φαίνεται πως έβαλαν τέλος στη σχέση τους, έπειτα από λιγότερο από έναν χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», οι δύο σταρ «δεν ένιωθαν πια τη σπίθα» και συνειδητοποίησαν πως είναι καλύτερα ως φίλοι. «Η σπίθα ανάμεσά τους είχε σβήσει, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν τη συντροφιά ο ένας του άλλου και έχουν φερθεί πολύ ώριμα», ανέφερε πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Ο 63χρονος σταρ του «Top Gun» και η 37χρονη Κουβανή πρωταγωνίστρια του «Ballerina» παραμένουν σε φιλικές σχέσεις, όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή: «Πέρασαν όμορφα μαζί, όμως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της. Παραμένουν καλοί φίλοι, απλώς δεν είναι πλέον ζευγάρι».

Οι δυο τους φέρεται να αντιλήφθηκαν ότι δεν υπήρχε προοπτική μακροπρόθεσμης σχέσης, γι’ αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά, «κατανοώντας πως είναι καλύτερα ως σύντροφοι στη ζωή και όχι ως ζευγάρι». Εκπρόσωποι και των δύο ηθοποιών δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχόλιο που απέστειλε η Page Six.

Η πρώτη φήμη για τη σχέση τους κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, όταν ο φακός τους εντόπισε σε δείπνο στο Λονδίνο. Από τότε έκαναν αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όπως μια ρομαντική βόλτα με σκάφος στην Ισπανία τον Ιούλιο και μια συναυλία των Oasis στο στάδιο Wembley, όπου μάλιστα καταγράφηκαν σε βίντεο να χορεύουν και να κρατιούνται από το χέρι.

Αν και δεν είχαν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση τους, επιβεβαίωσαν έμμεσα το ειδύλλιο όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο Βερμόντ, στα τέλη Ιουλίου.

Σε συνέντευξή της στο Good Morning America τον Μάιο, η Άνα ντε Άρμας είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για τη «διασκεδαστική» σχέση της με τον Κρουζ, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους συνεργάζονταν και σε κάποια κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Ο Τομ Κρουζ έχει στο παρελθόν τρεις γάμους: με τη Μίμι Ρότζερς (1987–1990), τη Νικόλ Κίντμαν (1990–2001) και την Κέιτι Χολμς (2006–2012).

Η Άνα ντε Άρμας, από την πλευρά της, υπήρξε παντρεμένη με τον Ισπανό ηθοποιό και μοντέλο Μαρκ Κλοτέτ (2011–2013), ενώ έχει συνδεθεί στο παρελθόν με διάσημους συντρόφους, όπως τον Μπεν Άφλεκ (2019–2021) και, πιο πρόσφατα, τον Μανουέλ Ανίδο Κουέστα, θετό γιο του Κουβανού προέδρου Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ.