Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά μία παράξενη συνήθεια που έχει.

«Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ. Αγοράζω πακέτο, έχω την τσάντα μου πακέτο, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε μισή τζούρα. Δεν έχω πειρασμό να καπνίσω. Είναι κάτι που εγώ το θεωρώ φυσιολογικό και επειδή βλέπω ότι όλοι μου ανοίγουν τεράστια κουβέντα όταν με βλέπουν με το τσιγάρο. Πρώτη φορά το λέω δημοσίως» σημείωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Αν με δει κάποιος θα πει “πόσο δεν κρατιέται;”. Το δαγκώνω, σαν κομπολόι. Πρώτα έκοψα το κάπνισμα, απεξαρτητοποιήθηκα τελείως τρία χρόνια και μετά είδα μία στις πρόβες και είπα “για να δω τι καλό της κάνει;” και το δοκίμασα και είπα “α, τι ωραίο”» συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Στην αρχή έκανα τράκα και κρατούσα σε μία ταμπακιέρα, μετά με τον κορονοϊό δεν ήταν ασφαλές και αγόρασα πακέτο και τώρα αγοράζω πάντα πακέτο. Όλοι μου λένε “σε θαυμάζω”. Δεν είναι άξιο θαυμασμού γιατί δεν θέλω να καπνίσω. Απλώς θέλω να το κρατάω, να έχω την κίνηση, μου αρέσει, δεν κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου, ούτε στον διπλανό μου, ίσως κάνω λίγο κακό στην τσέπη μου» πρόσθεσε η ηθοποιός και τόνισε ότι όταν επισκέφθηκε τις ΗΠΑ οι Αμερικάνοι δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτή της τη συνήθεια. «Είχα μπει σε αεροπλάνο και το έβγαλα μέσα στο αεροπλάνο και ήρθε η υπεύθυνη των αεροσυνοδών και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Μου λέει “πρώτη φορά στη ζωή μου μου έχει τύχει αυτό”. Ούτε στα μαγαζιά στη Νέα Υόρκη με άφηναν να το κρατάω. Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν μου έχει πει να μην κρατάω ένα τσιγάρο απλώς κάνουμε μία ώρα συζήτηση γιατί το κρατάω και δεν το ανάβω» εξήγησε.