Μια από τις τελευταίες φορές που επισκέφθηκε τον Σάκη Μπουλά στο νοσοκομείο θυμήθηκε ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος. Σ’ αυτήν ο ηθοποιός, από του οποίου τον θάνατο έκλεισαν τον περασμένο Φεβρουάριο 10 χρόνια, φέρεται να είπε στον φίλο του, σκηνοθέτη, ότι πεθαίνει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Είναι ένας πρίγκιπας κι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός. Από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε τον καρκίνο κι ήταν δύσκολα τα βράδια του, υπήρχε μία παρέα και μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ – και πηγαίναμε κάθε βράδυ να του κάνουμε παρέα. Μία από τις τελευταίες φορές πήγα να τον δω στο νοσοκομείο, το βραδάκι αργά, και τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε γελαστά: “Τι να κάνω; Πεθαίνω”. Είχε αίσθηση του πράγματος».

Κληθείς να σχολιάσει την πρόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη να επιστρέψει στο θέατρο ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος του θεάτρου και πιστεύω πως θα βρει έναν τρόπο να είναι εκεί. Υπάρχει κάποιος κόσμος που θέλει να δει τον Πέτρο κι υπάρχει κόσμος που αντιδρά. Ο καθένας μπορεί να πατήσει επάνω στα λάθη του με ειλικρινή συγγνώμη. Δεν βοηθάει να παίρνεις το κεφάλι κάποιου. Και το δικαστήριο να αποφασίσει κάτι, δεν σημαίνει πως είναι έτσι. Είτε αποφασίσει θετικά είτε αρνητικά δεν σημαίνει ότι είναι η αλήθεια».