Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είχε τα γενέθλιά της και έγινε 45 ετών. Ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες της αγαπημένης του.

«Χρόνια πολλά στην πανέμορφη σύζυγό μου, αδελφή ψυχή και καλύτερη φίλη για πάντα. Σε αγαπώ, αγαπώ τη ζωή μας μαζί. Σε ευχαριστώ που είσαι η πιο καταπληκτική σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος. Σε πολλά ακόμα χρόνια περιπέτειας μαζί» έγραψε ο γνωστός μουσικός Τράβις Μπάρκερ για την σύζυγό του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Αυτό που πρόσεξαν πολλοί είναι ότι στην τελευταία φωτογραφία του ποστ στο Instagram, βλέπουμε την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να βρίσκεται στην τουαλέτα και να χαμογελάει με αμηχανία στον φωτογραφικό φακό. «Αυτή είναι η πραγματική αγάπη», έγραψε ένα άτομο σε σχόλιο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Δεν χρειαζόταν να της το κάνεις έτσι, αλλά χαίρομαι που το έκανες!».

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγόρι, τον Ρόκι, τον Νοέμβριο του 2023. Ο ντράμερ των «Blink-182», Τράβις Μπάρκερ, έχει επίσης έναν γιο, τον Λάνδον, μια κόρη, την Αλαμπάμα και μια θετή κόρη, Ατιάνα Ντε Λα Χόια, με την πρώην σύζυγό του, Σάνα Μόκλερ, ενώ η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει δύο γιους, τον Μέισον και τον Ρέιν και μια κόρη, την Πενέλοπε, με τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ.