«Εμένα χθες μου ήρθε μια φωτογραφία, με ένα περιοδικό που λέει ότι είμαι έγκυος στο πρωτοσέλιδο», είπε σήμερα η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Mega περιέγραψε την εμπειρία της από την κακή δημοσιογραφία, εστιάζοντας σε περιοδικά που γράφουν ανακριβείς ειδήσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε αρχικά ότι «υπάρχουν περιοδικά που είναι κρεμασμένα στα περίπτερα, τα οποία γεννιούνται από μια πετυχημένη στιγμή μυθοπλασίας μεταξύ μιας παρέας», με τη Δανάη Μπάρκα να συμπληρώνει ότι «εμείς το ξέρουμε, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επηρεάζονται από τέτοια».

«Αυτά τα περιοδικά είναι κάτι μονοσύλλαβα», είπε από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης με τη Δανάη Μπάρκα να συμπληρώνει ότι «εμένα χθες μου ήρθε μια φωτογραφία, με ένα περιοδικό που λέει ότι είμαι έγκυος στο πρωτοσέλιδο».

«Εμείς ξέρουμε, αλλά ένας άνθρωπος που δεν έχει αντίληψη με την πραγματικότητα γι’ αυτά τα περιοδικά και με το ποιος δουλεύει εκεί, μπορεί να το πιστέψει και να το πάρει και να το κάνει αναπαραγωγή», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.