Άνθρωποι από το περιβάλλον του παλατιού στη Βρετανία εκφράζουν φόβους ότι το «σκάνδαλο» με το photoshop της Κέιτ Μίντλετον επιβαρύνει την ανάρρωσή της από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, εξαιτίας της οποίας έχει κάνει πίσω από τα βασιλικά καθήκοντά της και έχει ως αποτέλεσμα να εκφράζονται πολλές εικασίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν σφιγμένη, καθώς καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, προκαλώντας συγκρίσεις στους βασιλικούς κύκλους με φωτογραφίες της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Η Κέιτ, 42 ετών, καταδιώκεται από φήμες σχετικά με την αλήθεια για την υγεία της από τότε που υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση για μια μυστηριώδη πάθηση τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Page Six.

Οι φήμες αυτές πήραν υπερβολική έκταση, αφότου η ίδια και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δημοσίευσαν την Κυριακή στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία για να γιορτάσουν τη βρετανική Ημέρα της Μητέρας, η οποία αποδείχτηκε ότι ήταν φωτοσοπαρισμένη.

Η Κέιτ ανέλαβε η ίδια την ευθύνη τη Δευτέρα, ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι έκανε η ίδια την επεξεργασία.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στο Page Six: «Είναι φοβερό να βρίσκεσαι κάτω από όλο αυτό τον δημόσιο έλεγχο όταν αναρρώνεις από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Ο μύλος με τις φήμες -ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αλλά η Κέιτ αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα. Πρέπει, όμως, να την αφήσουμε ήσυχη».

«Ανησυχώ με όλη αυτή την προσοχή που έχει πέσει πάνω στην Κέιτ. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα», είπε μια άλλη πηγή. Πρόσθεσε ακόμα ότι η στάση της θύμιζε τις φωτογραφίες της Νταϊάνα που έδειχνε αναστατωμένη, όταν καθόταν δίπλα στον πρώην σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, στο αποκορύφωμα της κρίσης του γάμου τους.

2 November 1992

2 November 1992:- DAY EVENT: Prince and Princess of Wales FINAL tour together before their seperation. Princess Diana tried to get out of this last tour with Prince Charles but The Queen arranged it and insisted that Princess Diana go with Prince Charles.The couple toured South Korea from the 2nd -5th of November 1992.A subtle sign showed that the marriage was over. Prince and Princess of Wales arrived in Seoul, South Korea. They attended a wreath laying ceremony to honour Korean War dead at The National Cemetery in Southern Seoul ❤ Raquel ❤Facebook Princess Diana – Timeless Beauty.

Posted by Princess Diana – Timeless Beauty. on Tuesday, February 23, 2021

Μια διάσημη φωτογραφία έδειχνε το ζευγάρι να κάθεται μαζί σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σεούλ της Νότιας Κορέας τον Νοέμβριο του 1992. H ένταση στα πρόσωπά τους ήταν εμφανής. Ανακοίνωσαν τον επίσημο χωρισμό τους έναν μήνα αργότερα.