Το πρώην κουνελάκι του Playboy, η Ζόι Γκρέγκορι, ισχυρίζεται ότι κάποτε συνδέθηκε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ενώ ο κορυφαίος του «SexyBack» έβγαινε με την Κάμερον Ντίαζ. Η ξανθιά σεξοβόμβα, που είναι τώρα 49 ετών, είπε στην Daily Mail την Κυριακή ότι γνώρισε τον Τίμπερλεικ, 43 ετών σήμερα, σε ένα πάρτι στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ και ήταν αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση.

Η Γκρέγκορι ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής του «Rock Your Body» αρχικά της αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι έβγαινε με την Ντίαζ, αλλά όταν εκείνη τον δελέασε περαιτέρω, λέγοντας ότι η σταρ του «Charlie’s Angels» δεν ήταν μαζί του εκείνη την ώρα, φέρεται να ενέδωσε…

«Δεν έμοιαζε με σκληρό τύπο», λέει η Ζόι Γκρέγκορι, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να μην έφτασαν στη σεξουαλική επαφή, όμως έκαναν όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ φέρεται να είναι άπιστος στις σχέσεις του. Πρόσφατα, στα απομνημονεύματά της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποστήριξε πως υπήρξε πολλές φορές άπιστος μαζί της, σύμφωνα με την Page Six.

Το μοντέλο από την Αγγλία ζούσε στη διάσημη έπαυλη του Χιου στο Λος Άντζελες πριν από το θάνατό του το 2017.

Η Γκρέγκορι είχε αποκαλύψει ακόμα έναν άλλον άντρα με τον οποίο φέρεται να είχε έρθει κοντά, τον Άλεξ Ροντρίγκεζ. Το 2019, ισχυρίστηκε ότι με τον A-Rod είχαν κάνει σεξ λίγες εβδομάδες πριν κάνει πρόταση γάμου στην Τζένιφερ Λόπεζ.

«Ήταν σαν βρώμικο σκυλί. Φαινόταν σαν ένας άπορος, κ….ς τύπος», είπε η Γκρέγκορι στη Sun εκείνη την εποχή.