Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, το μοντέλο γέννησε την κόρη τους. Ο ηθοποιός και πρώην νικητής του «Survivor» έκανε κάποιες πρώτες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου για τη γέννηση της κόρης του και τη σύζυγό του.

Από την πλευρά της η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε να μην κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της και ανέβασε ένα μήνυμα σε στόρι ευχαριστώντας για τις ευχές που δέχτηκε από τον κόσμο, αλλά και εκφράζοντας την αγάπη της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να γνωρίσω το μικρό μου πλασματάκι, γι’ αυτό θα σας απαντήσω σταδιακά. Σε ευχαριστώ, Γιώργο μου, ξέρεις εσύ! Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα άλλωστε. Είσαι ο γιος, άντρας, εγγονός, ανιψιός, φίλος, συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.