Στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» επέστρεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς, έπειτα από απουσία μίας ημέρας λόγω μίας μικρής περιπέτειας υγείας που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες να τον υποδέχονται πίσω με μουσικές και χιουμοριστικά πειράγματα.

«Τόσο καλά πήγαμε χθες στα νούμερα, με τι καρδιά ήρθες πίσω; Γιατί δεν έκατσες σπίτι;», του είπε χαριτολογώντας η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού», με τον ηθοποιό να απαντά στο ίδιο ύφος: «Αν πάνε χειρότερα σήμερα, μη με ξαναφωνάξετε εδώ Σαββατοκύριακο. Δεν ντρέπομαι για αυτό».

«Χωρίς εσένα εγώ δεν πάω πουθενά. Να σου πω κάτι; Μπορώ να βουλιάζω μαζί σου σαν τον Τιτανικό! Μαζί να βουλιάξουμε!», ανταπάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μου έστειλαν μηνύματα χθες, ήταν πολύ συγκινητικό. Να μην καταλάβουν γιατί λείπω; Και να στείλω – γιατί ξέρω ότι μας βλέπει, κι αν δεν μας βλέπει θα μας δει μετά – ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρει αυτή», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είχαμε μία πολύ γλυκιά συνομιλία χθες. Την ευχαριστώ και τη φιλώ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Α τα παίρνεις πίσω αυτά που είπες δηλαδή; Άλλα λες όταν βγαίνεις έξω από το θέατρο», του είπε περιπαικτικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Με αγάπη το λέω. Τι είπα εγώ; Ότι εφόσον σχολιάζει η μία εκπομπή την άλλη, πάει να πει ότι βλέπουμε ο ένας τον άλλο», δικαιολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια του Alpha, ανταλλάσσοντας σχόλια για το περιεχόμενο των εκπομπών στις οποίες συμμετέχουν.