Τα φανταστικά γλυκά του παρουσίασε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Στέλιος Παρλιάρος. Παράλληλα, ο ίδιος μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει αλλά και για το τηλεοπτικό του ξεκίνημα στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θέλει να παίρνει την «πίκρα και να την κάνει γλύκα». «Μέσα από τις εκπομπές, έμαθε ο κόσμος να κάνει γλυκά και χαίρομαι», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Για τα σχέδια σε τούρτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ο Στέλιος Παρλιάρος πιστεύει πως «τα τελευταία χρόνια φτιάχνουν τρισδιάστατες τούρτες με ζαχαρόπαστα. Δίνουν ζαχαρόπαστα στα παιδιά, που είναι ό,τι χειρότερο, και μετά λένε για στέβια και vegan γλυκά. Επίσης, θεωρώ πάρα πολύ κακόγουστο τις εκτυπωμένες φωτογραφίες παιδιών στις τούρτες».

Όσον αφορά τις δυσκολίες του επαγγέλματός του, ο Στέλιος Παρλιάρος ανέφερε: «Έκανα ένα μεγάλο μαγαζί και εκεί άρχισε η οικονομική καταστροφή. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, πολλή δουλειά, με βοήθεια από φίλους». Επιπλέον, του έχει τύχει να του «κόψουν το ρεύμα στη δουλειά και πήγαινα να ψήσω στον φούρνο του σπιτιού. Τα βλέπω τώρα αυτά και λέω ότι με έκαναν καλύτερο άνθρωπο, για να μην ξανακάνω τέτοια λάθη».

Ο ίδιος αναφέρει πως τον βοήθησε πολύ η τηλεόραση. «Το ξεκίνημά μου ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά πήγα στον Αρναούτογλου. Τον συμπαθώ και με συμπαθεί πολύ πλέον, αλλά τότε δεν μας βγήκε καλά η χημεία, και το παραδεχτήκαμε».

Ωστόσο, για τη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου είπε πως «κάναμε πολλή παρέα με τον Φώτη και τη Μαρία. Δεν είναι τώρα φίλοι». Όταν ρωτήθηκε αν έχει προσπαθήσει να «τους τα βρει», εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν το έχω κάνει αυτό, δεν ανακατεύομαι. Είναι πολύ προσωπικό τους θέμα. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές».

«Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια, με μια ωραία αισθητικά εκπομπή, που προσπαθούσα να έχω καλούς χορηγούς και να τους επιλέγω εγώ, άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ. Ο κόσμος δεν με ήθελε έτσι. Βγάζω περιοδικά και βιβλία, έχω το μαγαζί μου, κάνω άλλα πράγματα», ανέφερε για την πορεία του.

Τέλος, για την τεκνοθεσία και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Στέλιος Παρλιάρος πιστεύει πως «ο καθένας έχει δικαίωμα στην προσωπική του ζωή. Θέλει να κάνει γάμο; Θέλει να ζήσει με κάποιον; Πρέπει να το κάνει. Το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν είναι επιλογή του, άρα δεν έχει δικαίωμα αυτός; Έχω πολλές φίλες και φίλους που έχουν παιδιά και δεν έχουν δικαιώματα σε αυτή τη χώρα».