O εκκεντρικός Κάνιε Γουεστ ή Ye, όπως προτιμά να τον αποκαλούν, ξέρει σίγουρα να προκαλεί. Ο γνωστός ράπερ πήρε πρόσφατα την απόφαση να αφαιρέσει όλα του τα δόντια και τη θέση τους να πάρει μία πανάκριβη μασέλα από τιτάνιο, αξίας περίπου 850.000 δολαρίων.

Ο 46χρονος μουσικός αποκάλυψε τη νέα του τεχνητή οδοντοστοιχία σε στόρι του στο Instagram και συνέκρινε τον εαυτό του με τον «Σαγόνια», τον εμβληματικό «μπράβο» που εμφανίστηκε σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ, τις «The Spy Who Loved Me» και «Moonraker» αντίστοιχα. Την τεχνητή οδοντοστοιχία του Κάνιε Γουέστ, που «είναι πιο ακριβή και από διαμάντια», τη σχεδίασε ο ίδιος ο μουσικός, όπως μετέδωσε η DailyMail.

Η τεχνητή οδοντοστοιχία του 46χρονου είναι ένα νέο χειρουργικό μοντέλο, που τοποθετήθηκε με εμφύτευση στο στόμα του από τον οδοντίατρο Δρ. Τόμας Κόνελι και τον διάσημο οδοντοτεχνίτη Ναόκι Χαγιάσι.

Ο Δρ. Κόνελι χαρακτήρισε απολαυστική τη συνεργασία του με τον ράπερ, επισημαίνοντας ότι το «πάντρεμα» μεταξύ του σχεδιαστικού οράματος του Ye με την οδοντιατρική επιστήμη είχε ως αποτέλεσμα «ένα επικό νέο look».