Μετά τα απαράδεκτα σχόλια προς το πρόσωπο της κόρης της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού κατά τη διάρκεια της παραμονής της πρωτοχρονιάς, ο αδερφός της μικρής, Παύλος Γαλακτερός, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Στη φωτογραφία τα δύο αδέρφια είναι αγκαλιά, ενώ η πρώτη είναι από το 2018 και η δεύτερη από το 2023.

Οι γλυκές φωτογραφίες δείχνουν τη μικρή Σοφία και τον Παύλο Γαλακτερό σε στιγμές που πέρασαν μαζί. Με την ανάρτηση αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram, ο Παύλος Γαλακτερός έδειξε πόσο πολύ αγαπά την αδερφή του.

Μάλιστα, ο ίδιος, που είναι γιος του Νάσου Γαλακτερού και της πρώην συντρόφου του, Τέτας Λεονταρίδου, συνηθίζει να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες στο Instagram του με τη Σοφία αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

«Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας»

Όσον αφορά τα ρατσιστικά σχόλια που γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το παιδί, όπου μεταξύ άλλων ένας έγραψε: «Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά να ευχηθεί στο ακροατήριο Χαμάς καλή χρονιά. Ελληνόπουλο δεν υπήρχε, γιατί τα πάντα είναι συμβολισμός», ο δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, έδωσε σήμερα τη δική του απάντηση:

«Δέχθηκα σχόλια, επειδή σηκώθηκα με ένα κοριτσάκι, την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους όσοι τα είπανε! Το δεύτερο ήταν, επειδή είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision και είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους και δεύτερη φορά! Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι και στη Eurovision. Το τρίτο, επειδή σηκώθηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις -δεν το ήξερα εγώ, στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες».

«Ντροπή τους! Είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει μίσος και εμπάθεια. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας. Οι φωνές της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης τους κέρδισαν. Είναι μία προσέγγιση που θα δείξει το σωστό δρόμο», κατέληξε ο ίδιος.