Η Ντιλέτα Λεότα και ο Λόρις Κάριους ζουν ευτυχισμένοι τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί με την κόρη τους και η διάσημη ιταλίδα δημοσιογράφος «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ορισμένες εικόνες που κρατάει στα χέρια της το βρέφος.

Φορώντας μαγιό και μπουρνούζι, η Ντιλέτα Λεότα εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με το καλλίγραμμο σώμα της λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά κρίνοντας από τα σχόλια στην ανάρτησή της το ζουμ στη φωτογραφία που κρατάει την κόρη της μπροστά από μια πισίνα «πήγε σύννεφο», μιας και οι χρήστες ανακάλυψαν κάτι που προηγουμένως δεν ήταν γνωστό για την αθλητικογράφο: έχει ένα τατουάζ που μοιάζει με αστέρι κοντά στα γεννητικά της όργανα.

«Φαντάσου πώς θα έκανε ο καλλιτέχνης όταν της “χτυπούσε” το τατουάζ» έγραψε ένας. «Θέλω να γίνω κι εγώ tattoo artist», σημείωσε ένα άλλος κι ένας τρίτος θέλησε να μάθει «πού σταματά το τατουάζ, μπορούμε να δούμε;»

Παρόλο που οι σέξι εμφανίσεις της Ντιλέτα Λεότα με μαγιό έχουν αναλυθεί με… μικροσκόπιο από τους fans της και τα ιταλικά ΜΜΕ, το τατουάζ δεν είχε εντοπιστεί ποτέ και τώρα υπάρχει η απορία για το πότε το έκανε και ποιο είναι το σχέδιο.