Σίγουρη πως το Cash or Trash του Star Channel θα προβάλλεται για πολλά χρόνια ακόμα είναι η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία παραδέχθηκε πως δεν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης ενώ σημείωσε ότι δίνει συνεχή μάχη με τα κιλά της.

«Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά» ανέφερε η επιχειρηματίας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1.

«Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή και οι αδύνατοι και αυτοί με τα παραπάνω κιλά. Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά και είπα “Δέσποινα, τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε μια παχουλή κυρία”. Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά, την εκπέμπεις», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη πρόσθεσε επίσης: «Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου».