Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, η Νόνη Δούνια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». Μιλώντας για τον Κώστα Τσουρό, σχολίασε συγκεκριμένα πως υπάρχει ανάμεσά τους μια αμοιβαία εκτίμηση και πρόσθεσε πως ξεκίνησε να αναζητά εργασία την επομένη της μη επανεκλογής της στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα δέκα τηλέφωνα να πω ότι ξέρετε με ενδιαφέρει να γυρίσω. Χτύπησε το τηλέφωνό μου τελείως τυχαία μετά από δυο μέρες και μου λέει ο Κώστας θέλει να σε δει» είπε για την πρώτη επαφή με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Δούνια: «Τον εκτιμώ πολύ των Κώστα»

«Έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο ραντεβού. Ακριβώς έτσι έγινε» είπε για τον τρόπο που πήρε θέση μπροστά από τις κάμερες πλάι στον παρουσιαστή, μαζί με τους Ευρυδική Βαλαβάνη, Πάνο Κατσαρίδη και Δέσποινα Τσόκου.

«Τον εκτιμώ πολύ τον Κώστα. Δεν ήξερα πως θα πάει, αλλά ξέρεις τι, είμαι και σε μια φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία» πρόσθεσε.

Νόνη Δούνια: «Δεν θέλω να αποδείξω κάτι, θέλω απλά ένα πολύ ωραίο περιβάλλον»

Άλλωστε, η Νόνη Δούνια εξήγησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την επαγγελματική της πορεία. «Δεν θέλω να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, θέλω απλά να εργάζομαι σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Αυτό είναι για εμένα το πρώτο. Το περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι, να είναι ένα περιβάλλον θετικό» είπε.

Όπως πρόσθεσε άλλωστε εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι να χαίρεται να πηγαίνει στη δουλειά της και να είναι χαρούμενη όταν γυρίζει σπίτι. «Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Η δουλειά μου είναι η δουλειά μου» πρόσθεσε.