Η Πηνελόπη Πιτσούλη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τους Πανθέους και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που οι μετρήσεις δείχνουν ότι σημειώνει η σειρά, την Επίδαυρο, το age και το body shaming αλλά και την απιστία.

«Ο ρόλος μου στο σίριαλ είναι μιας ψυχοκόρης, που μένει πιστή στην οικογένεια των Πανθέων. Στη σειρά σεναριογράφος είναι ο γιος μου, είναι πολύ αυστηρός μαζί μου. Τα νούμερα είναι μια κομπίνα, δεν πιστεύω στα νούμερα. Δεν μπορεί να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου μου και η σειρά να κάνει χαμηλά νούμερα, δεν στέκει», είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε στη συνέχεια για τον γάμο και την απιστία: «Ο γάμος δεν είναι εύκολη ιστορία, θέλει υποχωρήσεις. Όποια γυναίκα λέει ότι δεν απατήθηκε είναι βλαξ. Ο σύζυγός μου δεν μου επέτρεψε να καταλάβω ότι μπορεί να έχει απιστήσει γιατί είναι ξύπνιος και παμπόνηρος. Αν μάθαινα κάποια απιστία του, θα έκανα πως δεν το άκουσα».

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε για το age και το body shaming: «Η Επίδαυρος έχασε που δεν έπαιξα εκεί, όχι εγώ. Μαγκιά της τής Βανδή να φοράει ότι θέλει, το κορμί της χρησιμοποιεί, όχι το δικό σου. Στους ανθρώπους με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια, γιατί πονάνε τα μάτια μου. Ο καθένας όμως κάνει ό,τι θέλει».

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε με την ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την τηλεθέαση – «Αυτά αλλού»

Με αφορμή τους Πανθέους που σημειώνουν χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις ποιοτικές τηλεοπτικές σειρές οι οποίες, παρά το εξαιρετικό καστ, δεν κάνουν… γκελ στο κοινό για να δημιουργηθεί μια… κοντρίτσα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της παρουσιάστριας για να στηρίξει τα λεγόμενά της έφερε ως παράδειγμα την δική τους εκπομπή τους, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδράει στις ατάκες του σχετικά με τα ποσοστά τηλεθέασης που θα έπρεπε να σημειώνει το Fay’s Time.

Ο διάλογος ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Φαίη Σκορδά:

Λ.Κ: Δεν είναι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα, είναι και το ταμείο της δουλειάς. Κι εμείς εδώ τις τελευταίες ημέρες 32% θα έπρεπε να κάνουμε…

Φ.ΣΚ: Τι;

Λ.Κ: 32% θα έπρεπε να κάνουμε.

Φ.ΣΚ: Αυτά σε παρακαλώ, αλλού. Όχι σε μένα αυτά.

Λ.Κ: Βάσει των μηνυμάτων που έχουμε δεχτεί θα έπρεπε να κάνουμε 28% με 32% τηλεθέαση.