Στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open και τη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει στην επαγγελματική του πορεία.

«Στην παιδική μου ηλικία υπήρξα διάολος, ήμουν δύσκολος σε όλα όσα με καταπίεζαν. Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το χώρο μπλέκονται στα πόδια μας. Όπως εγώ δεν μπορώ να γίνω παρουσιαστής, έτσι και οι παίκτες ριάλιτι δεν μπορούν να γίνονται ξαφνικά ηθοποιοί. Δεν θα έπαιζα με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει το αντικείμενο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ηθοποιοί», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε στη συνέχεια: «Το metoo μάς έκανε καλό, αν και δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα όλες οι περιπτώσεις. Για άλλους κουκουλώθηκε και την πάτησαν τα εξιλαστήρια θύματα. Ξέραμε ότι κάποιος είναι περίεργος, αλλά δεν ξέραμε περισσότερα».

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν επαγγελματική και σοβαρή»

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν επαγγελματική και σοβαρή. Αν έχει κάνει όλα αυτά που βγήκαν, να πληρώσει. Έχω σκοτωθεί σε συνεργασίες μου επειδή δεν με πλήρωναν. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει είναι 3.000 το επεισόδιο» ανέφερε στην συνέχεια της συνέντευξής του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.