Οι fans της Marseaux δεν το περίμεναν αυτό… Σε βίντεο στο TikTok η τραγουδίστρια αποφάσισε να παίξει το νέο της τραγούδι για τη νεκρή μαμά της, οι στάχτες της οποίας φυλάσσονται σε τεφροδόχο.

Η Marseaux, λοιπόν, στη διάρκεια του κλιπ ανέφερε πως θα βάλει το τραγούδι στη μαμά της, ενώ αυτό ακούγεται να παίζει στο background. Έπειτα σημειώνει πως έχει άγχος για την αντίδραση που θα έχει η μητέρα της και κλείνει γράφοντας: «Της αρέσει».

Βέβαια, οι fans της ανέφεραν την έκπληξή τους, ενώ κάποιοι έγραψαν πως «αποκλείεται να έκανε τέτοιο πράγμα»…

Όταν μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της

Στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο, η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη Night Out και μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της όταν ήταν 17 ετών και τον αντίκτυπο που είχε σ’ εκείνη.

«Οι γονείς μου με στήριξαν πάρα πολύ. Η μαμά μου ειδικά, ότι κι αν της έλεγα, ήταν «ναι, ναι, ναι». Εγώ δεν ήξερα άμα θα δώσω Πανελλήνιες, τι θα κάνω, άμα θα γίνω μουσικός, άμα θα γίνω ηθοποιός και ήμουν τελείως χαμένη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όλοι γύρω μου έλεγαν πως “θα δώσεις Πανελλήνιες”, οι καθηγητές μου με πίεζαν πολύ, ενώ η μαμά μου ήταν η μόνη που μου έλεγε ότι “δεν θα δώσεις, άστο ρε παιδί μου, αφού δεν είναι για σένα αυτό. Δεν πειράζει. Άστο, θα κάνεις ότι θες”. Μετά την έχασα, στα 17 μου χρόνια, οπότε εκεί το χάος. Λέω, τώρα τι κάνουμε; Είχα έναν υποστηρικτή και τον έχασα οπότε… τώρα τι γίνεται; Χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου, χάνεις τον κόσμο όλο».

Έπειτα, είπε: «Δεν είναι εύκολο καθόλου και ειδικά επειδή εγώ με την μαμά μου, εκτός από μαμά και κόρη, ήμασταν κολλητές. Ήταν μεγάλο χτύπημα, πολύ μεγάλο όμως. Εννοείται πως άλλαξαν οι ισορροπίες μέσα μου. Πέρασε ένα διάστημα που, άμα μου πεις τώρα τι έκανα, δεν θυμάμαι. Έχω δηλαδή έναν χρόνο που τον έχω κάνει delete. Πήγαινα σχολείο; Έβγαινα; Είχα παρέες; Δεν θυμάμαι τίποτα. Σαν να μην τον έζησα».