Στην κόντρα που μοιάζει να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κλήθηκε να τοποθετηθεί η Ελένη Βουλγαράκη, το Σάββατο, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA. Η όμορφη παρουσιάστρια, άλλωστε, συνεργάστηκε και με τους δύο αλλά επικοινώνησε και με τους δύο.

Ειδικότερα, η Ελένη Βουλγαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την είπα τη γνώμη μου γι’ αυτό που έγινε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Βασικά δεν είπα την γνώμη μου, είπα αυτό που έγινε γιατί μίλησα και με τους δύο. Δεν θεωρώ ότι είναι παρεξήγηση, απλά ο Δημήτρης είπε έστειλε μήνυμα στη Σίσσυ και μίλησε από μόνη της η γυναίκα. Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι πάνω σε αυτό, είπε ότι «δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Δημήτρης». Ο Δημήτρης όμως αναφερόταν σε μηνύματα που έγιναν στο τέλος της σεζόν. Δεν επικοινώνησε ξανά με τη Σίσσυ στην αρχή της σεζόν».

«Αν έπαιρνε την Σίσσυ ένα τηλέφωνο, θα του το σήκωνε γιατί η Σίσσυ είναι έτσι σαν άνθρωπος. Εγώ συνεργάστηκα πέντε χρόνια μαζί της οπότε μιλούσαμε και σε άλλο επίπεδο και ήξερα ότι θα συνεχίσω από πριν. Δεν τέθηκε δηλαδή τέτοιο θέμα αλλά μην το συγκρίνουμε, γιατί είναι μια άλλη συνεργασία η δική μου και άλλη συνεργασία του Δημήτρη. Εγώ ξεκίνησα με τη Σίσσυ, με πήρε η Σίσσυ. Ο Δημήτρης ανήκει στην εταιρεία παραγωγής όπου γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τον βλέπουμε και σε διάφορα πρότζεκτ που έχουν να κάνουν με την εταιρεία παραγωγής».

«Όταν αποχαιρέτησα εγώ, δεν είχε ακόμα αποφασιστεί εάν θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, Και γω αποχαιρέτησα γιατί ήμουν πέντε χρόνια σε αυτή την εκπομπή και το είχα ανακοινώσει πριν ολοκληρωθεί. Δεν θα ρίξω ευθύνη στο αν φταίει, ή δεν φταίει, κάποιος. Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό και το είπε η Σίσσυ. Όταν αποφασίστηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Δημήτρη, θα τον ενημέρωνε η εταιρεία παραγωγής. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ απλά είπα αυτά που έγιναν γιατί μίλησα και με τη Σίσσυ και με τον Δημήτρη. Είναι στεναχωρημένοι και οι δυο γιατί είναι έτσι σαν άνθρωποι».