Ένα «παράθυρο» στην προσωπική της ζωή άνοιξε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star και στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Παρασκευή (15/9).

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην στήλη της εκπομπής «Ξέρω το Ένοχο Παρελθόν Σου» με τη δημοσιογράφο Ελένη Ψυχίδου, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στη σεξουαλική ζωή της, λέγοντας: «Εννοείται ότι υπάρχει ζωή και χωρίς το σεξ, παλιά έλεγα βλακείες. Όσο μεγαλώνεις είναι όλο και πιο έντονο» και συνέχισε μπαίνοντας σε πιο… πικάντικες λεπτομέρειες:

«Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω αποφύγει το σεξ, προσποιούμενη ότι έχω πονοκέφαλο. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω προσποιηθεί οργασμό. Με έχουν κερατώσει αλλά εγώ δεν έχω κερατώσει», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως δεν της αρέσουν οι άντρες με τρίχες στα πόδια.

Επιπλέον, μίλησε και για το αν θα επιθυμούσε να έχει μια πεθερά σαν κι εκείνη. «Θα ήθελα να με έχω πεθερά, γιατί πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη πεθερά του κόσμου. Η νύφη μου μπορεί να κάνει επικούς καβγάδες μαζί μου, την αφήνω, εγώ κλείνω την πόρτα και φεύγω και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “πόσο δίκιο έχεις”», είπε η Χριστίνα Παππά, που αποκάλυψε πως η εγγονή της θα πάρει το όνομά της «αλλά εγώ δεν είπα τίποτα, καμία πίεση από τη μεριά μου».

Στο ίδιο τηλεοπτικό πρόγραμμα κλήθηκε να απαντήσει και για τις διαφορές που είχε στο παρελθόν με τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Η σχέση μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν η καλύτερη, λόγω της εκπομπής “Στην πρίζα”. Τα βρήκαμε όμως στα μπουζούκια!», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.