Ο Έλον Μασκ ζήτησε από την πρώην κοπέλα του Άμπερ Χερντ να ντυθεί ως ένας από τους αγαπημένους του χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών όσο ήταν μαζί, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο για τον CEO της Tesla, το οποίο επιβεβαίωσε αργότερα, αναρτώντας μια σέξι φωτογραφία της με τη στολή αυτή την Τετάρτη.

Η νέα βιογραφία του Μασκ, «Elon Musk» του Walter Isaacson, αποκάλυψε ότι η Χερντ παρήγγειλε μια περίπλοκη στολή της Mercy από το «Overwatch», αφού ο μεγιστάνας είπε ότι του τη θύμιζε.

«Η Χερντ πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και παραγγέλνοντας μια στολή από την κορυφή ως τα νύχια, ώστε να μπορεί να παίξει ρόλο για εκείνον», έγραψε ο Isaacson, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στη συνέχεια του παρουσίασε το σέξι ρούχο, επιβεβαίωσε ο Μασκ απαντώντας σε ένα tweet σχετικά με το απόσπασμα του βιβλίου. «Πράγματι ντύθηκε ως Μέρσι. Ήταν φοβερό», έγραψε στο X, πρώην γνωστό ως Twitter, το οποίο του ανήκει.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου μοιράστηκε στη συνέχεια τη φωτογραφία της Χερντ με τους 156,5 εκατομμύρια ακολούθους του.

Στο αισθησιακό στιγμιότυπο η Χερντ φαίνεται να κοιτάζει προς τα κάτω με το εμβληματικό λευκό κορμάκι της Mercy, με μεταλλικά φτερά.

Η φωτογραφία έχει προβληθεί περισσότερες από 11 εκατομμύρια φορές και έχει λάβει περισσότερα από 70.000 likes.

Η Χερντ δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τη φωτογραφία. Ο δισεκατομμυριούχος, 52 ετών, και η ηθοποιός του «Aquaman», 37 ετών, ήταν σε μια σχέση με… διαλείμματα για περίπου ένα χρόνο μετά τον άσχημο χωρισμό της Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ το 2016, προτού εκείνη και ο Μασκ χωρίσουν οριστικά στις αρχές του 2018.

Ο Μασκ ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία της Χερντ μόλις λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι οι φίλοι και η οικογένειά του «μισούσαν» την ηθοποιό.