Η Ελένη Ψυχούλη ζει στο Πήλιο και σε δηλώσεις που έκανε, δήλωσε ότι το χωριό της έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία Daniel, ενώ σημείωσε ότι έρχεται καράβι για να σώσει τους εγκλωβισμένους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», είπε πως«αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει».

«Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο. Είναι βιβλική η καταστροφή. Εγώ δε θα πω για κυβερνητικές ευθύνες, διότι καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έγινε που είναι πρωτόγνωρο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι βιβλική η καταστροφή και δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες γιατί καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που έγινε. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο».