Ο λαμπερός αστέρας της Τουρκίας, Kaan Urgancıoğlu, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Burcu Denizer. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους εκτός Τουρκίας, αλλά υπάρχει καλύτερο μέρος, από τη χώρα μας;

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Ελλάδα και το ελληνικό προξενείο της Τουρκίας, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό. Ο Kaan Urgancıoğlu, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τουρκική μεταφορά της σειράς «Παγιδευμένοι», βρέθηκε στην Ελλάδα με την Burcu Denizer για αν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το σπουδαίο γεγονός γνωστοποιήθηκε με μια ανάρτηση που έγινε από την επίσημη σελίδα του Τουρκικού Προξενείου στο Fcaebook, η οποία έγραφε:

Ευχόμαστε μια ζωή ευτυχισμένοι στο ζευγάρι μας Kaan Urgancıoğlu και Burcu Denizer που παντρεύτηκαν στο γενικό προξενείο μας. Χρόνια Πολλά σε όλους σας!

Başkonsolosluğumuzda evlenen Kaan Urgancıoğlu Official ve Burcu Denizer çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. ❤️🧿🙏🏻🎉 www.facebook.com/profile.php?id=100092281161951 Kaan Urgancıoğlu

Posted by T.C. Atina-Pire Başkonsolosluğu / Γενικό Προξενείο Τουρκίας Αθηνών-Πειραιώς on Wednesday, July 5, 2023