Η Έλενα Ράπτη Υπ. Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, φιλοξενήθηκε  στο τηλεοπτικό κανάλι της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100, στην εκπομπή «Διάλογοι» με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Πλάκα.

Συζήτησαν ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας: υπόθεση Γεωργούλη, επιλογή Πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, σημασία επερχόμενων εκλογών.

Η υπόθεση Γεωργούλη βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και κανένα σχόλιο δεν μπορεί να γίνει για την ουσία της.

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να πολιτικοποιήσει μια μεμονωμένη υπόθεση ούτε κατά την προανάκριση ούτε εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί από τη Δικαιοσύνη. Πολύ απλά διότι μεμονωμένες παραβατικές συμπεριφορές πολιτικών στελεχών δεν χαρακτηρίζουν συνολικά παρατάξεις ή κόμματα.

Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει να είναι υποψήφιος στην Α’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές. Είναι μία απόφαση συμβολική και ουσιαστική ταυτόχρονα.

Η πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα. Η δεύτερη θα κάνει ισχυρότερη αυτή την επιλογή. Και στις δύο συνεπώς το ψηφοδέλτιο ένα μόνο πρέπει να γράφει: Νέα Δημοκρατία.

Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

🖌Φιλοξενήθηκα στο τηλεοπτικό κανάλι της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 @tv100.skg, στην εκπομπή «Διάλογοι» με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Πλάκα @v.plakas. 🖌Συζητήσαμε ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας: υπόθεση Γεωργούλη, επιλογή Πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, σημασία επερχόμενων εκλογών.🖌Η υπόθεση Γεωργούλη βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και κανένα σχόλιο δεν μπορεί να γίνει για την ουσία της. 🖌Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να πολιτικοποιήσει μια μεμονωμένη υπόθεση ούτε κατά την προανάκριση ούτε εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί από τη Δικαιοσύνη. Πολύ απλά διότι μεμονωμένες παραβατικές συμπεριφορές πολιτικών στελεχών δεν χαρακτηρίζουν συνολικά παρατάξεις ή κόμματα.🖌Ο Πρωθυπουργός έχει επιλέξει να είναι υποψήφιος στην Α’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές. Είναι μία απόφαση συμβολική και ουσιαστική ταυτόχρονα.🖌Η πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα. Η δεύτερη θα κάνει ισχυρότερη αυτή την επιλογή. Και στις δύο συνεπώς το ψηφοδέλτιο ένα μόνο πρέπει να γράφει: Νέα Δημοκρατία.🖌Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΕθνικόΣχέδιοΔράσης #news @tv100.skg @tv100.eu @v.plakas @kyriakos_(21/04/2023)

Posted by Elena Rapti on Sunday, May 7, 2023