Κυκλοφοριακό χάος προκλήθηκε το πρωί στον Κηφισό όταν έσπασε ένας αγωγός νερού. Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Αττικής, λόγω θραύσης αγωγού ΕΥΔΑΠ υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων.

Αυτή την ώρα η ροή του νερού από τον αγωγό έχει σταματήσει. Στο σημείο γίνονται εργασίες επισκευής του αγωγού, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από δύο λωρίδες και να εξακολουθεί να υπάρχει μποτιλιάρισμα στο σημείο.

Σε ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής ανέφερε πως η ίδια και τα στελέχη της «αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς.

Προσφορά!!! Πλύσιμο μέσα έξω με 1 ευρώ.Περιοχή Κηφισός!!!!

Posted by Christos Manikas on Thursday, November 3, 2022

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής.

Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους».