Ο φόβος και ο τρόμος είχαν καταντήσει στη Μύκονο δύο νεαροί άντρες με καταγωγή από την Ιταλία, οι οποίοι έκλεβαν από ανυποψίαστους τουρίστες χρήματα, διαβατήρια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Το τελευταίο θύμα των δύο δραστών ήταν ένας επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, από τον οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ απέσπασαν σακίδιο με 8.000 ευρώ μέσα. Ο επιχειρηματίας έκανε το λάθος να αφήσει στην ξαπλώστρα του στο beach bar το σακίδιό του με 8.000 ευρώ μέσα, και να πάει να φάει στο εστιατόριο της παραλίας. Με τα χρήματά του πήγαν σε μπαρ του νησιού, άνοιγαν σαμπάνιες και ανέβαζαν stories στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στους security, οι οποίοι έλεγξαν το περιστατικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι οποίες βοήθησαν και τις Αρχές για τον εντοπισμό των δύο δραστών. Πρόκειται για δύο νεαρούς 25 και 24 ετών που ταυτοποιήθηκαν από τις πινακίδες του δικύκλου που είχαν νοικιάσει. Η σύλληψή τους έγινε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στον Ορνό, στο οποίο βρέθηκε ένα μόνο μέρος από τα κλοπιμαία, καθώς τα υπόλοιπα είχαν γίνει μάλλον… αφρός από σαμπάνιες.

Αυτοί είναι οι δύο Ιταλοί κλέφτες σε beach bar της Μυκόνου, σύμφωνα με τις εικόνες ντοκουμέντο του STAR