Τη συμπαράστασή τους δηλώνουν η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης στον Αλέξη Κούγια για την «άγρια δολοφονία του χιμπατζή» στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε δήλωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια «Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, ο κος Βύρων Βασιλειάδης και η σύζυγός του κα Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για να του δηλώσουν ότι συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνατότητες στην υπόθεση της δολοφονίας του χιμπατζή, που διέφυγε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και δολοφονήθηκε άγρια, ενώ ήταν δυνατό να αναισθητοποιηθεί, και του δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στην οιαδήποτε διαδικασία, η οποία θα αναδείξει παράνομες συμπεριφορές των υπευθύνων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και των εκτελεστών του ανυπεράσπιστου ζώου».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega, επισήμανε ότι η θανάτωση του χιμπατζή από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι ποινικό αδίκημα, επισήμανε ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε χθες την υπόθεση. «Υπάρχουν τα εξής ερωτήματα: Εάν έκαναν ότι πρέπει να κάνουν τότε πώς διέφυγε ο δυστυχής χιμπατζής; Το ότι διέφυγε δεν το αμφισβητεί κανείς. Έφυγε από ένα χώρο που είναι ασφαλισμένος. Έπρεπε πρώτα από όλα να διασφαλιστεί η ασφάλεια του ζώου» είπε ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο Mega.