Ψυχρός φαίνεται πώς ήταν ο άνδρας που σκόρπισε τον θάνατο στη Μονεμβασιά, όταν με το αγροτικό του χτύπησε ένα μηχανάκι και στη συνέχεια παρέσυρε τους δύο αναβάτες του.

«Δεν έγινε και τίποτα. Δεν τους είδα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου για τους δύο άνδρες ηλικίας 77 ετών που σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το pelop.gr.

Ο δράστης είναι γνωστός στην περιοχή και για τις επιχειρηματικές του κινήσεις, καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν αναφορές ότι ήταν σε αμόκ, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να διαφύγει να εμβολίσει ένα περιπολικό κι ένα άλλο αυτοκίνητο που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

«Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο»

Παράλληλα, συγκλονίζει ο γιος του ενός από τα δύο θύματα, ο οποίος είδε ξαφνικά τον πατέρα του να σκοτώνεται.

«Ξαφνικά και χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι “έφυγαν” από αυτό τον κόσμο, βασανιστικά και άδικα. Λογικά ένας “παλαβός” τους χτύπησε από πίσω. Το “κακό” έγινε. Αυτό είναι το άσχημο. Εκείνη την ώρα εργαζόμουν στην περιοχή, ντελίβερι σε σουβλατζίδικο, και είδα το σκηνικό μπροστά μου.

Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα και πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο. Τον παρέσυρε, σχεδόν, για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών».