Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μέρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός κοντά στο σπίτι του έπειτα από σφαίρες που δέχθηκε από αγνώστους. Η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου δεν έχει εξιχνιαστεί μέχρι σήμερα, και η αγαπημένη του σύζυγος, Στάθα, το μεσημέρι της Παρασκευής (08/04) βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου μίλησε για την σχέση που έχει με τον πνευματικό της, τι της λέει ενώ τόνισε πως όποιος αστυνομικός εξιχνιάσει τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ θα γίνει αρχηγός της Αστυνομίας.

«Το ένα είναι γιατί τον δολοφόνησαν κι εγώ το διερωτώμαι και το αν θα βρεθούν οι δολοφόνοι. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε τον ίδιο πνευματικό πατέρα ο οποίος έχει πάρει τη θέση του πατέρα μου και με έχει στηρίξει πάρα πολύ, έχει πάρει τη θέση του πατέρα μου που δεν ζει κι εκείνος. Ο γέροντας μας λέει ότι αν ο Θεός κρίνει ότι πρέπει θα βρεθούν οι δολοφόνοι του» ανέφερε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ.

«Αν κρίνει ότι δεν πρέπει, δεν θα βρεθούν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αστυνομία ψάχνει και έχω να πω ότι αυτός που θα βγάλει την υπόθεση Καραϊβάζ θα μείνει στα χρονικά, θα γίνει αρχηγός της Αστυνομίας», είπε στην συνέχεια σύζυγος του δημοσιογράφου.

«Αυτό που θα ήθελα ως σύζυγος Καραϊβάζ, είναι αυτό που θα ήθελε και ο Γιώργος και είναι η αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τέτοιους φόνους» ανέφερε μεταξύ άλλων η Στάθα Καραϊβάζ.