Δύσκολες ώρες περνά ο Βασίλης Σαλέας, ο οποίος έχασε από κορονοϊό την ανεμβολίαστη σύζυγό του. Η γυναίκα του νοσηλευόταν για 13 ημέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο και δεν είχε εμβολιαστεί γιατί είχε νοσήσει και είχε προγραμματίσει τον εμβολιασμό της, αλλά δεν πρόλαβε.

Ο Βασίλης Σαλέας μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και σημείωσε ότι η σύζυγός του «έπαθε καρδιακή ανεπάρκεια, από ό,τι μας είπαν οι γιατροί και στο τέλος δεν τα κατάφερε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 62χρονη σύζυγός του δεν είχε προβλήματα υγείας αλλά δεν είχε εμβολιαστεί: «Δεν φοβόταν. Απλώς… είχε κλείσει ημερομηνία τώρα… σε 10 μέρες… κάτι τέτοιο… δεν πρόλαβε. Νόσησε και έγινε αυτό που έγινε».

Το ζευγάρι είχε επί δεκαετίες κοινή πορεία και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. «Είναι μεγάλα. Παντρευτήκαμε μικροί εμείς», λέει ο Βασίλης Σαλέας και στέλνει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Σε ερώτηση αν ο ίδιος είναι εμβολιασμένος, απαντά: «Όχι. Έχω νοσήσει κι εγώ. Έχω, έχω καιρό τώρα. Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος. Για την προστασία μας».