Η Κατερίνα Καινούργιου κάθε πρωί γίνεται… «Super Κατερίνα» στον Alpha και οι τηλεθεατές της χαρίζουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Super Κατερίνα» τερμάτισε φορά πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,2%. Σήμερα το πρωί, στο πλατό της εκπομπής φιλοξενήθηκε η Άννα Μπαλάν. Η Άννα γεννήθηκε στη Μολδαβία, είναι 25 χρόνων, είναι Tik Toker και είναι εκ γενετής τυφλή.

Η Άννα Μπαλάν μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τα προβλήματα όρασης, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, την περασμένη εβδομάδα, η Άννα Μπαλάν βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο πρωθυπουργός την είδε στο Tik Tok. «Ήταν μια έκπληξη, γιατί όταν με κάλεσαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού έπαθα σοκ! Αποδέχτηκα την πρόταση, επισκέφτηκα των Πρωθυπουργό και μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα που υπάρχουν για τους ανθρώπους με αναπηρία και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη που κατάφερα και έφτασα μέχρι εκεί».

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Άννα Μπαλάν αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει. «Η μητέρα μου όταν ήμουν τριών χρόνων, ήρθε στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να εργασθεί. Δυστυχώς με άφησε με τον πατέρα μου, δεν ήθελε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ο πατέρας ήταν αλκοολικός και αρκετά βίαιος και μέχρι τα επτά μου χρόνια δεχόμουν συχνά βία. Στο οικοτροφείο που πήγα στα επτά μου, είχα συχνή επικοινωνία με τη μητέρα μου. Όταν έγινα 10 ετών η μητέρα μου με έφερε στην Ελλάδα και άλλαξε όλη μου η ζωή».

Στην συνέχεια η νεαρή Tik Toker αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα. «Πήγα σε Ελληνικό ειδικό σχολείο τυφλών. Με βοήθησε πολύ ο Έλληνας πατριός μου να μάθω ελληνικά και του χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί είχα και έχω μια οικογένεια που με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή και δεν ένιωσα ποτέ ξένη».

«Προσπαθώ να ενημερώσω τους γονείς»

Η Άννα Μπαλάν μέσω του Tik Tok προσπαθεί να ενημερώσει τους ενήλικες για τα παιδιά με αναπηρία. «Προσπαθώ να ενημερώσω του γονείς των παιδιών με αναπηρία, μέσω του Tik Tok, πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους» ανέφερε η νεαρή στην Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της λέγοντας πως: «Αυτό που με έφερε κοντά σε εκείνον είναι το γεγονός ότι δεν με αντιμετώπισε ως άτομο με αναπηρία».