Ο κακός χαμός έγινε σε καφέ μπαρ στην Πάτρα, όταν παρέα τριών ατόμων είδε τον λογαριασμό. Η παρέα είχε πάει σε κατάστημα στην Ηρώων Πολυτεχνείων και, σύμφωνα με το pelop.gr, ήταν εριστική από την πρώτη στιγμή όταν μιλούσε με το προσωπικό για την παραγγελία.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η ιδιοκτησία του καφέ μπαρ είχε κεράσει την παρέα των τριών κάποια ποτά και σφηνάκια όπως συνηθίζεται, ένας εκ των τριών ζήτησε λογαριασμό. Η υπάλληλος κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και του είπε πως συνολικά για τα τρία άτομα ήταν να πληρωθούν 27 ευρώ.

Φαίνεται ότι το ποσό ακούστηκε υπέρογκο και οι τρεις τους άρχισαν να φωνάζουν μπροστά σε όλους, απαίτησαν να τους γίνει έκπτωση και άρχισαν να πετούν ποτήρια στο έδαφος.

Άνθρωποι του καταστήματος τους πλησίασαν και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και παραμένει άγνωστο αν τελικά ο λογαριασμός πληρώθηκε ή αν ο ιδιοκτήτης προτίμησε να χάσει τα χρήματά του, από το να γίνει ζημιά στο μαγαζί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.