Οι μικρές λεπτομέρειες στην καθημερινότητα είναι αυτές που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή. Δε χρειάζεται να κρατήσετε τις «καλές» πετσέτες για ιδιαίτερες περιπτώσεις ή για τους καλεσμένους σας, αντίθετα μπορείτε να κάνετε την κάθε μέρα σας ιδιαίτερη με όμορφα και στυλάτα λευκά είδη. Μην ξεχνάτε, αυτά είναι τα αξεσουάρ του σπιτιού σας!

Τα Pennie με τη νέα τους συλλογή σε λευκά είδη φέρνουν μια νότα χαλάρωσης και αισιοδοξίας στο σπίτι σας. Κάθε σχέδιο υπόσχεται να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην καθημερινή πολυτέλεια που σας αξίζει.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή:

ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ CHARLOTTE 

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε την πιο μαλακή κι απορροφητική πετσέτα να αγκαλιάζει το σώμα μας και να μας χαρίζει μια αίσθηση αναζωογόνησης.

Αυτήν ακριβώς την αίσθηση χαρίζει η σειρά από βαμβακερές πετσέτες Charlotte, η οποία είναι διαθέσιμη σε 13 αποχρώσεις, για να βρείτε εκείνη ακριβώς που σας ταιριάζει.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΠΕΤΣΕΤΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ JOHNSON

Τα μπουρνούζια έρχονται να συμπληρώσουν το έργο των πετσετών. Έτσι, λοιπόν, τα νέα μπουρνούζια της σειράς Johnson είναι διαθέσιμα σε 11 αποχρώσεις και χαρίζουν στο σώμα σας την ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας που χρειάζεστε το καλοκαίρι. 

Στη συγκεκριμένη σειρά, μάλιστα, μπορείτε να προσθέσετε και το logo σας, κατόπιν παραγγελίας. 

ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ ΡΟΜΠΑ STONEWASHED LUXURY

Τίποτα δε συγκρίνεται με την αίσθηση μιας ρόμπας που προσφέρει στυλ και άνεση. 

Η νέα Stonewashed ρόμπα των Pennie, ανήκει στη Luxury Collection και έχει δημιουργηθεί από σύμμεικτο βαμβάκι με λινό. Η ποιότητά της ξεχωρίζει και η φινέτσα της μαγεύει.

Είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Παρεό & Πετσέτες Θαλάσσης

Φυσικά, από μια ολοκληρωμένη κολεξιόν, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παρεό και οι πετσέτες θαλάσσης.

Τα Pennie μας ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη, όπου μπορούμε να ζήσουμε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι, απολαμβάνοντας ένα δροσερό cocktail.

Παρεό με ανάλαφρα υφάσματα με κρόσσι, και χρωματιστή μπορντούρα για στυλ στην παραλία, από σύμμεικτο βαμβάκι. 

Πετσέτες θαλάσσης από 100%  βαμβάκι με κρόσσι και σχέδια που “μυρίζουν” καλοκαίρι.

Μπορείτε να γνωρίσετε όλη τη Συλλογή Pennie εδώ. Διαβάστε περισσότερα για τις συνεργασίες μας στο blog, άλλα και στον έντυπο κατάλογο των Pennie.