Μήνυμα για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της έστειλε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ιωάννα, που παλεύει ακόμα με τα τραύματά της, μετά την επίθεση με βιτριόλι, με αφορμή τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στο νησί των Κυκλάδων έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες, καλώντας τις να μην δέχονται καμία μορφή βίας, να αγαπούν τον εαυτό τους και να σέβονται τα όνειρά τους.

Τις προτρέπει, μάλιστα να ζητήσουν βοήθεια, γράφοντας πως «υπάρχει λύση, έχουμε η μια την άλλη» και κλείνοντας το μήνυμα με τη φράση «Καμία ανοχή και καμία δικαιολογία!».

«Μη δέχεστε καμία μορφή βίας, είτε σωματική είτε λεκτική. Αγαπήστε τον εαυτό σας. Σεβαστείτε τα όνειρά σας. Όταν καταπατούν τα δικαιώματά σας, μιλήστε. Ζητήστε βοήθεια. Πλέον υπάρχουν οι δομές για να απευθυνθείτε.
Βρείτε τη δύναμη και το θάρρος μέσα σας, να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Είτε είναι συγγενής, είτε φίλος…είτε γνωστός, είτε άγνωστος. Υπάρχει λύση, έχουμε η μια την άλλη. Καμία ανοχή και καμία δικαιολογία!» είναι το μήνυμά της.