Στο πλαίσιο του Reconnect που διοργανώνει η Z Empire, της πρώτης έκθεσης υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 28 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, θα λάβουν χώρα μια σειρά από ξεχωριστά και φαντασμαγορικά fashion show ακριβώς δίπλα στην θάλασσα συνδυάζοντας business and διασκέδαση.

Για τρία βράδια, Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές – κορυφαίοι στο είδος τους – θα παρουσιάσουν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Αχίλλειον Ribas στην Βάρκιζα, με πανοραμική θέα στο Σαρωνικό και τα γαλάζια νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και όσοι θα παρευρεθούν στο πολυδιάστατο αυτό event, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαφορετικά show μόδας που συνδυάζουν επαγγελματισμό και μοναδικό στυλ, με ρούχα από πρωτοπόρους σχεδιαστές της εποχής. Κατά την διάρκεια, θα υπάρχει live μουσική, DJs, cocktails & drinks, γαστρονομικές προτάσεις από έμπειρους chef και καλεσμένοι έκπληξη από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή της μόδας που θα κάνουν αυτή την βραδιά αξέχαστη. Η κάλυψη από τα media θα είναι ευρεία.

Τρία ξεχωριστά fashion show έρχονται για να μας δώσουν την απαραίτητη δόση ενέργειας και στυλ με ένα απρόβλεπτο αλλά και μοναδικό τρόπο. Ο κόσμος της τεχνολογίας συναντά τον κόσμο της μόδας και οι leaders του είδους ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην Αθήνα, σε ένα event που παρόμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Η Reconnect – με την υπογραφή της Z Empire – ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τις εκθέσεις τεχνολογίας αλλά και όχι μόνο, προσφέροντας μια νέα εμπειρία τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες. Mία νέα εμπειρία σε περιμένει, μια πραγματικά πρωτοποριακή διοργάνωση που δεν πρέπει να χάσεις.

RECONNECT -THE FASHION SHOWS

Αχίλλειον Ribas Βάρκιζα

28 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου

Διοργάνωση: Z Empire // zreconnect.com