Το πρώτο Advisory Board του “The Marketing Hub”, της καινοτόμου μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για το marketing στην Ελλάδα, ενισχύεται από σημαντικές προσωπικότητες από τον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό χώρο του marketing

Σκοπός του Advisory Board είναι να προσφέρει πολύτιμη γνώση, εμπειρία, δυνατότητες δικτύωσης, καθώς και συμβουλές στρατηγικού χαρακτήρα, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους επαγγελματίες του marketing στη χώρα μας. 

Στο οκταμελές συμβούλιο συμμετέχουν  ο Nίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Officer της Cosmos Sport, ο Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Eurobank, ο Σπύρος Γούναρης, Kαθηγητής Marketing στο Πανεπιστήμιο Strathclyde της Σκωτίας, ο Σέργιος Δημητριάδης, Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Χάιδω Ηλιοπούλου, Head of Brand, Marketing Communications, Media & Insights, Vodafone Eλλάδας, η Κική Καραμανλή, Partner της SpenglexFox, η Κατερίνα Νικολάου, Founder της blueseeize και ο Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Head of Corporate Marketing του Ομίλου Interamerican.

Μέσα από ισχυρές συνεργασίες με υψηλού κύρους φορείς του marketing σε Ευρώπη και Αμερική, το “The Marketing Hub” έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες που μεταφέρουν στους Έλληνες marketers τις τελευταίες εξελίξεις, τα best και next practices του marketing, δίδοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα διεθνή δρώμενα του κλάδου. 

Μέσα σε ένα χρόνο από την ίδρυσή του, το “The Marketing Hub” έφερε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο Content Marketing συνέδριο του κόσμου τον περασμένο Οκτώβριο με τίτλο: “Content Marketing World, The European Edition”, σε συνεργασία με το Content Marketing Fast Forward της Ολλανδίας και το Content Marketing Institute της Αμερικής. Παράλληλα, σε συνεργασία με το «Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών» το “The Marketing Hub” έχει ξεκινήσει μια σειρά από δράσεις για φοιτητές του τμήματος, ώστε αυτοί να έλθουν πιο κοντά στις επιχειρήσεις και στο εφαρμοσμένο marketing, ενώ η πρωτοβουλία “The Marketing Talks” στο Facebook, με προσκεκλημένους top thought leaders και experts του marketing στην χώρα μας, έχουν ήδη εξαιρετική ανταπόκριση και επιτυχία.

Μέσα από το νεοσύστατο Advisory Board το “The Marketing Hub” θα συνεχίσει να ενισχύει τη δυναμική που αναπτύσσεται για την διάχυση των σύγχρονων εξελίξεων και των βέλτιστων πρακτικών στο marketing στην εγχώρια αγορά.

themarketinghub.org

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.