Η εποχή που όλοι περιμέναμε έχει πλέον ξεκινήσει για τα καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι, το οποίο σημαίνει απίθανες παραλίες, ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες, δώρα και τη γεύση ενός παγωμένου Mythos ICE!

Πώς θα σου φαινόταν φέτος το καλοκαίρι να εξερευνήσεις αγαπημένες παραλίες και να κερδίσεις μοναδικά δώρα; Ο Mythos ICE, η υπερδροσιστική και ευκολόπιοτη light lager μπύρα, στην πιο cool διάφανη συσκευασία, σε προσκαλεί να μπεις στο mythosice.gr/, να βρεις τις διάσημες παραλίες στις οποίες πρωταγωνιστεί και να διεκδικήσεις καλοκαιρινές αποδράσεις και, φυσικά, τις μπύρες του καλοκαιριού!  

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό “Take me there”, έως και τις 25 Ιουλίου, μάντεψε σωστά ποιες είναι οι 5 αγαπημένες παραλίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Mythos ICE και μπες στην κλήρωση, διεκδικώντας ένα από τα 5 τριήμερα για 2 άτομα, αλλά και πολλούς, δροσερούς Mythos ICE.

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Σε επιλεγμένα beach bars όλης της Ελλάδας, σε περιμένουν μοναδικά δροσιστικά events, όπου μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις επί τόπου καλοκαιρινά δώρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά έναν παγωμένο Mythos ICE!

Ζήστο διψασμένα με έναν Mythos ICE!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.