Τον George Clooney  καλούν οι Παραδεισιώτες στο νησί της Ρόδου προκειμένου να τελέσουν τον γάμο του, σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό του για τη στήριξη της Ελλάδας αναφορικά με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Σε επιστολή προς την Αμερικανική πρεσβεία, ο Περιβαλλοντικός- πολιτιστικός- κοινωνικός και αναπτυξιακός σύλλογος Παραδεισίου Ρόδου Αγία Μαρίνα, αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν ξεχνά την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον George Clooney για τη θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα ενώ τονίζει «τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον George Clooney στο θέμα αυτό.

Καλούμε τον George Clooney να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφας γυρίστηκε μέρος της ταινίας “Τα κανόνια του Ναβαρόνε”, το κομμάτι του γάμου.

Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο που θα φρόντιζε να κάνει το γάμο του Clooney αξέχαστο.

Η Πρόεδρος
Αναστασία Γεωργιάδη»