Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι δώρο θα πάρετε στο αγαπημένο σας βαφτιστήρι για το Πάσχα; Στο baby.gr μπορείτε θα βρείτε υπέροχες λαμπάδες, τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς ρούχων, αναπαυτικά παπούτσια και δημιουργικά παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Πάρτε ιδέες για δώρα για τα παιδιά, τα ανίψια, τα βαφτιστήρια σας αλλά και τα παιδιά αγαπημένων φίλων!

Χειροποίητες λαμπάδες!

Η εταιρεία «Art&Deco house» δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια στο χώρο των χειροποίητων δώρων για παιδιά, με γνώμονα την άριστη ποιότητα για τα παιδιά και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Πρωτοτυπήστε φέτος επιλέγοντας μια λαμπάδα που δεν θα θέλετε να κάψετε!

Δείτε τα σχέδια εδώ.

Η άνοιξη στα ποδαράκια τους!

Ήρθε ο καιρός για το πιο άνετο παπούτσι του χρόνου! Οι εσπαντρίγιες «mini me» της σειράς Colorufl Espadrille, με μαλακή, αντιολισθητική σόλα και ελαστική ζώνη στον αστράγαλο αποτελεί το ιδανικό παπούτσι για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Αποκτήστε το από το baby.gr.

«Κι είχα το όνειρό μου, το ποδήλατό μου»

Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται την στιγμή που αποκτά το πρώτο του ποδήλατο; Το ποδήλατο Strider είναι εύκολο στη χρήση και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά από την ηλικία των 18 κιόλας μηνών να μάθουν να εξερευνήσουν τον κόσμο σε δύο τροχούς. Σχεδιασμένο ειδικά για να είναι ελαφρύ, διαθέτει ρυθμιζόμενο κάθισμα, διδάσκει στο παιδί την ισορροπία και το συντονισμό των κινήσεων.

Αποκτήστε το από το baby.gr.

Για μοντέρνα κορίτσια…

Τα παιδικά ρούχα «Monnalisa» γεννήθηκαν στην Ιταλία το 1968 και έκτοτε έχουν κερδίσει μια θέση στις πιο πρωτότυπες, στυλάτες και ποιοτικές μάρκες παιδικών ρούχων. Τα ρούχα Monnalisa αποτελούν την τέλεια επιλογή για μοντέρνα κορίτσια που έχουν αίσθηση της μόδας και αγαπούν τα χρώματα!

Αποκτήστε το από το baby.gr.

Φοράω «τα καλά μου»

Επίσης από τη Monnalisa, ένα φόρεμα για ειδικές περιστάσεις που θα γίνει το αγαπημένο του! Το Righe e Fiocchi είναι 80% βαμβακερό και 20% συνθετικό με φιόγκους και ρίγες σε χρυσές και κρεμ αποχρώσεις.

Αποκτήστε το από το baby.gr.

Για μοδάτα αγόρια…

Είναι ένας επίδοξος… ζεν πρεμιέ; Θα πρέπει να το στηρίζει και με το κατάλληλο ένδυμα. Το Παντελόνι Chino in Gabartina PXT αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στα παιδικά ρούχα για αγόρια.

Αποκτήστε το από το baby.gr.

Για γοητευτικούς πρίγκιπες!

Ο γιος σας θα νιώθει σαν πρίγκιπας στα παπουτσάκια Charming Charles με μαλακές σόλες. Εμπνευσμένο από τις τάσεις που ακολουθούν τα ανδρικά υποδήματα, αυτά τα παπουτσάκια με μαλακή σόλα έχουν ένα είδος jean υφάσματος πάνω και πράσινη ρίγα στο κουτουπιέ.

Αποκτήστε το από το baby.gr.

Για μωρά… υψηλής ποιότητας

Τα μουστάκια είναι της μόδας κι αφού τα μωρά δεν μπορούν να τα έχουν, μπορούν να τα φορέσουν. Το ολόσωμο φορμάκι «High Quality Gentleman» από 100% βαμβάκι αποτελεί ένα πρωτότυπο δώρο και μία οικονομική επιλογή.

Αποκτήστε το από το baby.gr.