Τα δεδομένα και οι προτεραιότητες μας έχουν αλλάξει. Αναζητούμε την ποικιλία, τις καλές τιμές, την άριστη ποιότητα και την ελληνικότητα μιας επιχείρησης και των προϊόντων που οδηγούν την επιλογή του αγοραστικού κοινού. Σήμερα, βασική παράμετρος είναι η ασφάλεια από τους κινδύνους που έχουν ενσκήψει στην εποχή της πανδημίας.

Η ασφάλεια η δική μας αλλά και των ανθρώπων μας, αποτελεί στοιχείο επιλογής και ηρεμίας. Η εταιρία Μασούτης Α.Ε. αναγνωρίζοντας αυτή την επιτακτική ανάγκη, υποβλήθηκε στην αξιολόγηση των υψηλών και αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων λαμβάνοντας τη διεθνή πιστοποίηση «H&W Cert» του φορέα Swiss Approval International.

Μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, γίνεται η μοναδική στο food retail που πιστοποιείται για τρία χρόνια από τον φορέα Swiss Approval H&W για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών και των εργαζομένων από τον Covid-19 και από άλλες ιογενείς λοιμώξεις, που μεταδίδονται αερογενώς, παράλληλα με την πιστοποίηση της  ασφάλειας των τροφίμων.

Το πρότυπο “HACCP & WHITE CERT” επικαιροποιεί τις απαιτήσεις του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), το οποίο αποτελεί το βασικό εργαλείο ελέγχου για την επίτευξη ασφάλειας σε ολόκληρη την τροφική αλυσίδα, από τις πρώτες ύλες έως το τελικό προϊόν, που διατίθεται στον καταναλωτή. Η εφαρμογή του καλύπτει τις απαιτήσεις της νομοθεσίας , αλλά και αυτές των καταναλωτών, σε ότι αφορά τη διάθεση όχι μόνο  ασφαλών, αλλά και ποιοτικών  τροφίμων, μέσα σε ένα υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον.

Σε εποχές που η ασφάλεια αποτελεί την βασική προτεραιότητα όλων, επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά, είναι αναπόφευκτο να αποκτήσουν προβάδισμα, να διαφοροποιηθούν και να οδηγηθούν ομαλότερα στην επόμενη μέρα έχοντας εδραιώσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού.