Έναν (υπέροχο και άκρως επιτυχημένο) χρόνο λειτουργίας κλείνει την Πέμπτη 20/3, το Theory Bar & More στο Χαλάνδρι και μας καλεί σε ένα (υπέροχο) πάρτυ. Το μότο της ομάδας του είναι «We are one: One year not just a theory», κάνοντάς μας να καταλάβουμε έναν τουλάχιστον από τους λόγους επιτυχίας του.

Το Theory, από το ιδιαίτερο design του -επιμελημένο από τη Nine Design-, τους λιτούς αλλά περιεκτικούς καταλόγους, τον «χαρούμενο» κήπο, έως το ευγενικό προσωπικό και τους -έναν προς ένα- συνεργάτες έχει καταφέρει από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του να ξεχωρίσει και να γίνει «στέκι». Σε μια περιοχή μάλιστα, που τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις του είδους του ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.


Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν -κι άλλους τόσους- το Theory, τιμά όλους εκείνους που πέρασαν αυτό το χρόνο από την «οικογένειά» του κι άφησαν το στίγμα τους.

Ο Θοδωρής Πύριλλος και η Μάρφη Μπαλλή (σε ό,τι αφορά στα cocktails), ο chef Στέφανος Πολύζος αλλά και δεκάδες ακόμα συνεργάτες θα παρευρεθούν μαζί με όλους εμάς (κι εσάς) για να γιορτάσουν και να σβήσουν το πρώτο κεράκι του Theory!

Όσο για τη μουσική; Στα decks θα απολαύσουμε τον dj John Hanlidis, ενώ θα τον ντουμπλάρει κατά τη διάρκεια της βραδιάς σαξοφωνίστας.

Tip: Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα μοιραστούν υπέροχα αναμνηστικά δώρα και θα συμβούν πολλές πολλές εκπλήξεις!

Πέμπτη 20/03: Από τις 21.00

Info:

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6801633
Δευτέρα-Πέμπτη & Κυριακή: 09.30-02.30, Παρασκευή-Σάββατο: 09.30-04.00
7 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktails), 3,50 ευρώ (freddo cappuccino)

 Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την Αθήνα και τα μυστικά της κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε… τα καλύτερα της πόλης «στο χέρι σας»